Stash
It's all about the details
It's all about the details

Fliser i tre og betong fra UP


Urban Product, et designbyrå i Canada, har utviklet 3D fliser i tre og betong for dekor av vegger og overflater. Monteres slik at de danner ulike mønster og kan kombineres i ulike farger. Et spennende alternativ til ordinære fliser.

Dune Wall er designet av skotten Stephen Lindsay for Urban Product. Urban Product, arbeider i skrivende stund med lokale produsenter for å utvikle flisen i en rekke materialer. Tre og keramisk produksjon er igangsatt og betongstein produseres ved Evergreen Cast Stone.

Nydelig finish på trefliser i mørkt tre. Naturlige pigmenter og en oljebasert finish sammen med nyskapende teknologi skaper en unik vegg, så vel inne i boligen som ute.


Flisene er i hvitt og viser en av mange kombinasjoner for montering av flisene.

Flisene finnes i ulik design slik at de danner ulike mønster avhengig av hvordan de blir montert, i tillegg til at de leveres i flere farger og kan kombineres for å lage ytterligere mønster.


Her er flisene med ulike farger montert om hverandre.

Flisene kan også monteres på vegger i kontorlandskap for å lage liv i et kjedelig arbeidsmiljø. En restaurant, en cafe, frisørsalong. Det er mange morsomme alternativer for dekorasjon av vegger. Kjenner ikke til monteringen av flisene men de kan kanskje sendes og brukes på messestand. Det skulle vi gjerne sett.


Nydelig farge på denne veggens fliser, montert i et rolig mønster. Fliser kan brukes til mer enn montering på veggen. Et bord med glassflate over ville vært unikt.


Her er samme montering, med hvite keramikkfliser og mørke trefliser om hverandre.


Her er flisene avbildet i betong. Et spennende alternativ på kjedelig vegg ved varandaen eller kanskje i entreen.

Kilde/bilder: UB, Urban Product