Stash
It's all about the details
It's all about the details

Baderom fra danske Uno form

1
Nåtidens uno form kjøkken minner til forveksling om de første modellene, skapt av Arne Munch i 1968. Ganske vist har kjøkken mote utviklet seg meget i løpet av uno forms lange historie. Vi har sett på løsninger til baderommet og presenterer noen av bildene fra nettsiden.

Det danske selskapet Uno Form designer og produserer kjøkken og bad. Arne Munch var mannen bak uno form kjøkken. Med en særegen design, revolusjonerte reklame og business talent, stor fantasi og evne til å provosere Arne Munch på slutten av 1960-tallet gjennom den danske kjøkkenbransjen.
2
Som ung akademiker var Arne Munch selv først som bankmann, men siden tok han et kurs i salg og reklame. Han var mange år som reklamesjef for Philips. Siden ble  Arne Munch salgssjef for Electrolux – hans første bekjentskap med kjøkkenindustrien.

3
Store garderobeskap med plass til håndklær og annet man gjerne vil skjule på badet.

4
Stort speil på den ene veggen og steinveggen er dekorativ på badet.

5
Her er det montert peis på baderommet. Et rom for avslapning, uten stress.

6
På dette badet er det lagt små runde steiner under vasken og i dusjen. Morsom løsning, men kanskje en smule åpent med de store vinduene når man står i dusjen.

7
Samme motiv, annen vinkel.

Baderom og kjøkken fra UnoForm er tilgjengelig i blant annet Oslo, Interiørtema og Uno Form Stavanger.

Kilde/bilder: Uno Form