Stash
It's all about the details
It's all about the details

Stash fra Scandinavian Surface


Scandinavian Surface: Kristine Dybwad, Katrine Nylund, Ann-Tove Engenes og Åsne Midtgarden. De studerte kunst ved KHiB og brukte ca. 10 år på utstillinger, kunsthåndverk, kostyme-og scenografi før de etablerte selskapet.

Scandinavian Surface spesialiserer seg på utvikling av “mønstre for enhver overflate”. Med faglig bakgrunn, kompetanse og erfaring tilbyr de fremragende overflatedesign og originale løsninger for produkter som: stoffer, tapeter, fasader, interiør detaljer mm.


Festlig tapet i store mønster. De finnes i flere ulike farger.


Tapetpaneler i ulike mønster og ulike farger. De lar seg kombinere til ulike uttrykk.


Paneler dekker vinduene, med mønster i sort og grønt.


Morsomme vesker fra Scandinavina Surface.


Morsomme vesker fra Scandinavina Surface.


Dekkebrikker når du skal pynte til både hverdags og fest.


Puter med mønster som matcher tapet og paneler.


Festlige gavekort og mange flotte farger, dekorert med dyri sort farge.


Her er panelet plassert horisontalt som hodegjerde.


Detalj fra mønster i hvitt, turkis og orange.


Nydelig mønster i en lys blå farge.

Scandinavian Surface er lokalisert i Bergen. Bergen ligger på vestkysten, med utsikt over Nordsjøen. Klimaet er mildt og salt, og tilbyr alt fra vær iherdig pøsende regnvær og aldri-ending duskregn, til korte glimt av sol. Betydning: En erfaren statsborger i Bergen bærer alltid en paraply! Fjellene er bratte og tett. Scandinavian Surface finner disse klima-og territorielle forholdene perfekte for klekking for flotte designideer.

Kilde/bilder: Scandinavian Surface