Stash
It's all about the details
It's all about the details

Nettbutikken nordhjem.dk

0
Den danske nettbutikken Nordhjem åpnet nettbutikk i 2003 og har produkter som passer for den som liker interiørstilen shabby-chic og ønsker en fransk landlig stil i hjemmet. Mange flotte gjenstander og stash for enhver.

Nordhjem er en dansk nettbutikk med med mange flotte produkter. Kjøkken, baderom, barnerom, hage, klær og mange kjente leverandører. Liker du stilen så ta turen innom butikken og se om du finner noe du ønsker deg.
1

Firmaet startet som en hobby for innehaveren Helle Skou-Nielsen. Idéen var å lage en forretning på nettet, hvor man kunne få alt det man drømte om når boligen skulle inredes på en hyggelig og avslappet måte – med plass til hele familien.

2

De første årene het Nordhjem: “Nordhjem – brukskunst på nettet”. I 2006 skiftet de navn til “Nordhjem – Livsstil på nettet”. Butikken ble utvidet med flere varegrupper, det var ikke lenger bare brukskunst men også tekstil, klær, ting til haven, gaveartikler og mye mer.

3
Dekorasjon i shabby-chic landstil.

4
Borddekorasjon med levende lys. Varmende og flott til mørke høstkvelder.

5
Lavendelfarget bord med matchende tilbehør. Fargen videreføres i samme stil.

6
Festlig magasinholder med fransk tekst, kan brukes til oppbevaring av mye.

7
Gjennomsiktig oppbevaring av CD-plater i disse morsomme skuffene.

Kilde/bilder: Nordhjem