Stash
It's all about the details
It's all about the details

Husbåter fra Aquadomi

1
AquaDomi™ er fremtidens husbåt, fleksibel og modulbaseret og gir mulighet for å kreere sit nye hjem nøyagtig som man måtte ønske det. AquaDomi™ har som mål å levere et unikt og individuelt design som lever opp til nåtidens og fremtidens krav og ønsker.

Kanskje ikke det enkleste å plassere en husbåt her i Norge med spesielle krav til sikring og plassering langs kysten. Nettsiden inneholder informasjon om hvordan man går fram og hvilke regler som gjelder.

2
Spennende tanke, så er du interessert kan du lese mere om prosjektet hos AquaDomi. Husbåtene finnes i mange ulike moduler tilpasset for restauranter, cafeer og som bolig for private. 3
Fantastisk utsikt til havnen fra denne husbåten.
4
Åpent i tre vegger som er heldekket med store vinduer, solstoler og “dekk” som går rundt hele husbåten. Detaljer av planløsning finner du på nettsiden. Solskjerming er kanskje verdt å vurdere.

5
Det ser unektelig ganske behagelig ut dette. Asurblått hav må vi reise langt etter.
6
Her er en noe mindre husbåt, fremdeles med flott utsikt over sjø og havn.
7
Restaurant kanskje?
8

9
Aquadomi satser først of fremst på løsninger for næringslivet, med løsninger for restauranter, for events, cafeer, museer og andre offentlige bygg. I tillegg til salg for private som ønsker husbåt. Du kan også lese om husbåter fra Nederlandske Floating Homes.

Kilde/bilder: Aquadomi