Stash
It's all about the details
It's all about the details

Fotokonkurranse, Mr. Perswall


Mr. Perswall er en tapetfabrikk med digital produksjonsteknikk, som produserer fototapet, illustrasjoner og skreddersydde vegger der du bidrar i designprosessen. Bli med i konkurransen, kanskje får du ditt favorittbilde produsert?

Mr Perswalls produkter distribueres gjennom John O. Borge. Besøk nettsiden, Your snapshot Story, last opp ditt favorittbilde og bli med i konkurransen hvor du kan få ditt favorittbilde produsert som bildetapet, dekortapet.

Konkurransen heter “Destinations” og viser bilder tatt av reiseentusiaster så vel som hobbyfotografer, med 4 ulike kategorier. Nettsiden drives av Eco-Boråstapeter. Her er noen av de flotte bildene som er bidrag i konkurransen. Den avsluttes 30. september så du har ennå mulighet til å vinne!


Nydelig feriebilde er foreviget.


Tulipaner i vakre farger


Bilde fra ferietur på fjellet.

Hovedbildet er av hunden Java, Jack Russell Terrier, som tar livet med ro på Sørlandet en sommer for lenge siden. Det var fint. Du kan følge Java via Facebook. Skal du sende inn ditt bilde via Mac så bruk Safari – fungerer ikke for Firefox.

Kilde/bilder: Mr. Perswall, Your snapshot Story, John O. Borge AS