Stash
It's all about the details
It's all about the details

Built houses from Nordbohus


Du får det akkurat slik du vil ha det – med en gang. Det kan koste mye å ta over andres stil og innredingsløsninger, spesielt hvis det er en eldre bolig som må pusses opp. I tillegg er det mange bygningstekniske argumenter for å vurdere en ny bolig framfor en som er brukt.

Nordbohus er etablert i Trondheim og designer bolighus som er klar for oppføring. Med tomt kan du designe ditt bolighus akkurat som du ønsker det. Vi har sett på noen av boligene som tilbys, primært med veranda og  garasje. Kanskje noen av disse passer ditt behov?


KUBA: Stilfullt og tøft – med stor takterrasse. Kuba har et stilfullt og tøft ytre du skal lete lenge etter. Innvendig er det et åpent og luftig oppholdsareal med store vindusflater. Herfra ledes du rett ut i hagen. I enden av den gjennomgående gangen er det en praktisk arbeidsplass og mulighet for et ekstra soverom. I 2. etasje er det utgang til den store takterrassen, hvor du uforstyrret kan nyte varme dager og lune sommerkvelder.


NOVA: Stilrene linjer – og en fantastisk takterrasse. Nova er et enestående hus med stilrene linjer og gode praktiske løsninger. Den unike takterrassen er stor og usjenert, og omkranser hele stua i 2. etasje. Hovedfasaden er preget av store glassflater og en flott vinterhage. Dette gjør oppholdsrommene lyse og åpne, og gir en herlig romfølelse. Nova har fire soverom i underetasjen, og muligheten for ytterligere ett soverom i 1. etasje.


AURORA to: Underetasje med utleieleilighet. Denne varianten av hustypen Aurora gir deg muligheten til gode utleieinntekter. Utleieleiligheten i underetasjen er romslig og praktisk med to soverom og egen inngang. For øvrig inneholder underetasjen to ekstra boder tilhørende hovedboligen.


FAVN: Spennende og romslige hus. Favn har et spennende utseende med overbygd inngangsparti som binder carport, bod og huset sammen. Fra stua i 2. etasje er det utgang til terrassen, som ligger over inngangspartiet. Favn har fire romslige soverom og et stort bad i 2. etasje. I tillegg er det også bad/vaskerom i 1. etasje. Huset har godt med garderobeplass, og det er lagringsplass i flere boder. Mulighet for transparent tak over takterrassen.


KVADRAT: Lyst og luftig i stram form. Kvadrat har en stram form utvendig, men er lett og ledig innvendig. Store vindusflater gir rikelig med lys i kjøkken og stue, og glassfronten som strekker seg fra gulv til tak gjør romfølelsen helt unik. Tenk deg å nyte utsikten herfra! Fra stua i 2. etasje er det utgang til to takterrasser med massevis av plass til hyggelige grillkvelder og late dager i solen. Kvadrat har kort og godt boltreplass for hele familien og vel så det – stue i hver etasje, to bad og eget vaskerom. Ved behov kan deler av stua i 2. etasje gjøres om til soverom.


PRIMA: Moderne uttrykk og praktiske løsninger. Prima er et innholdsrikt og praktisk hus med to fulle etasjer og ekstra takhøyde i stua i 2.etasje. Fra stua er det utgang til en stor terrasse som ligger over carporten. Huset har tre soverom, romslig bad, eget vaskerom og godt med bodplass. Det er mulighet for et fjerde soverom ved å bruke deler av stua i 1.etasje. Gangen i 1.etasje strekker seg gjennom huset med inngang på to sider, samt enkel tilgang til bod, vaskerom og garderobe – praktisk og gjennomtenkt.


SPENST: Kompakt hus med moderne uttrykk. Spenst har to fulle etasjer og en svært funksjonell planløsning. På kjøkkenet er det en lekker og praktisk barløsning. Herfra er det også direkte utgang til hagen. Gjennomlys sørger for god romfølelse i oppholdsrommene. I 2.etasje gir skrå himling rommene et ekstra luftig preg, og fra stua er det utgang til en stor veranda. Den utvendige stålpipa understreker boligens moderne uttrykk.

Nordbohus tilbyr mange ulike boliger, ta en titt innom nettsiden deres, kanskje noen av husene passer akkurat din tomt og behov.

Kilde/bilder: Nordbohus