Stash
It's all about the details
It's all about the details

Interior photographer Mike Butler

1
Fotografen Mike Butler holder til i Miami, USA. Han har gjennom en lang karriere tatt flotte interiørbilder og mange er tilgjengelige på nettsiden, for ideer og inspirasjon. Vi har funnet noen eksempler av de bildene han har tatt.

Mike Butler er en allsidig fotograf og han har presentert flere av bildene sine på nettet, med stor variasjon avhengig av type oppdrag. Her er et knippe bilder lagt ut for å vise hvordan beskrivelse av oppdrag og sted varierer i en fotografs hverdag.

2
Stort kjøkken med god plass til matlaging og tilhørende sted for serverin av mat. Gjestene kan holde kokken med selskap mens maten tilberedes. Stor kjøkkenøy med tilhørende oppbevaring i smarte hyller under benken.

3
Litt følelse av sci-fi i denne leiligheten. Glassdører skiller soverommet og stuen. Stolene er et morsomt innsalg av farge sammen med øvrig lyse møbler.

4
Hvite, glansede fliser i denne leiligheten. Downlights, store rom og kunst på veggen.

5
En fantastisk utsikt, med tilhørende uteplass. Flatskjerm og god sitteplass.

6
Morsom bruk av tekstilpanel som skiller spisebord og øvrig stue. Spisebord med frostet glass og kjøkkenet i umiddelbar nærhet.

7
En nydelig hage med direkte utgang fra huset. En mellomgang hvor du kan nyte å sitte ute selv om det skulle regne. Hage som er godt ivaretatt.

8
Unik løsning hvor sengen er skjult bak en stor hylle for oppbevaring av blant annet bøker. En skuff under sengen gir ekstra plass til oppbevaring. Sengeteppet er holst i samme farge som bildet på veggen.

9

10
King-size seng, med farger i sort og grått. Polstret sengegavl, teppe under sengen og harmoniske farger for en god natt søvn.

11

12
Foto fra en takterrasse med solseng, jaccuzi, plass til å spise et måltid og ikke minst – nyte den flotte utsikten, med havet i bakgrunnen.

13
Steiner er plassert langs veggen og bruk av store, rustikke filser på veggene, for ikke å nevne et seriøs arrangement i taket..

14
Soverom holdt i hvitt, her også med en stor sengegavl som er dekorert med tekstil.

Du kan lese mer om Mike Butler på nettsiden, og du kan følge ham via Facebook eller Twitter.

Kilde/bilder: Mike Butler