Stash
It's all about the details
It's all about the details

Skins til laptop og mobil

0
Pynt opp med morsomme og personlige uttrykk på din bærbare maskin. MySkins er skreddersydde til akkurat din enhet. Forbedringene som nå er gjort med 3M’s nye teknologi har gjort det mulig å lage Skins som er enkle å sette på.

Morsomme skins fra My Skins til mobil, stasjonære maskiner eller latop. Bildene monteres uten velkjente klistremerke- og folieproblemene; luftbobler, rynker og limrester.

1

På grunn av de nye usynlige luftkanalene under ditt Skin, blir luftbobler borte av seg selv. Monteringen er nå enklere og holdbarheten lengre, enn noen gang tidligere.

2

MySkins bruker det seneste innen print-teknologi. Dette betyr at MySkins, i tillegg til å lage solide Skins for deg, også passer på naturen! I firmaets forretningsdrift søker de hele tiden å bruke naturvennlige produkter for å beskytte vår planet.

4

MySkins hjelper til med å beskytte dine enheter mot slitasje, riper og småskader i overflaten, noe som vanligvis skjer med de fleste produkter over tid. MySkins fungerer som en beskyttende hinne for enhetene dine, noe som kan gi dem lengre levetid og holdbarhet.

Info/pictures: Out of business