Stash
It's all about the details
It's all about the details

Decorate furniture from IKEA


Har du et IKEA-møbel du er lei av så finnes det alternativer i form av folie som monteres for å få et personlig preg. Du kan kjøpe ferdig design eller laste opp dine private bilder. Mulighetene er mange og pynter opp gamle møbler.

Du finner design til utvalgte møbler fra IKEA. Besøk nettsiden This is mykea, velg ditt favorittdesign og bestill. Når du mottar folien så skal den også monteres. For monteringen trenger du oppvaskmiddel, en spruteflaske og en nal for å stryke ut folien med. Lenger ned i artikkelen finner du beskrivelse for monteringen.


Her er kommoden Expedit dekorert med tøffe biler i turkis.


Har du er favorittbilde du ønsker å bruke så er det fullt mulig.


Morsomt bilde for en musikkinteressert.


Du finner massevis av grafiske bilder og de kan bestilles i mange ulike farger.


Du kan laste opp dine egen grafiske bilder og gjøre dem tilgjengelig for andre også. Dersom noen kjøper ditt design mottar du deler av omsetningen. Kanskje noe å tenke på?

Kilde/bilder: This is mykea