Stash
It's all about the details
It's all about the details

Morsom vegg til inspirasjon


Ideapaint har lansert plater som monteres der du ønsker. Du kan skrive beskjeder, rable ned ideer, skrive notater for praktiske gjøremål i hjemmet, skissere løsninger, skrive huskelister eller dekorere med illustrasjoner. Mulighetene er mange.

Bruk veggen som et sted for samhandling, fordel arbeidsoppgaver i hjemmet, bruk veggen for å skrive ned ting du må huske, notere gode ordtak, gi beskjeder eller lag morsomme illustrasjoner. Passer vel så bra hjemme som på jobb, i barnehagen eller på skolen. Finn ut mer om Ideapaint.


Skriv en beskjed til dine kollegaer på kjøkkenbenken dere deler.

Det finnes allerede maling hvor du kan bruke kritt for å notere eller formidle ideer og beskjeder. Med Ideapaint kan du bruke tusj i stedet for kritt. Mindre søl, mindre stress.

De selges som flater, er vannbåren og tilgjengelig i 10 farger. IdeaPaint er enkel å installere og ideelt for store og små områder. IdeaPaint har 10-års garanti. Ideapaint er tilgjengelig i kits som dekker 50 sq ft av overflaten. For å bestemme antall sett du trenger, multiplisere høyde x bredde på de områdene du ønsker å dekke.


Ideer skisseres på styrerommet. Praktisk og ikke minst effektivt.


Med tusjer i ulike farger kan du illustrere og videreformidle informasjon til andre.

Kilde/bilder: Ideapaint