Stash
It's all about the details
It's all about the details

Kjøkken fra Vordingborg Plus

1
Danske Vordingborg Plus designer og selger kjøkkenløsninger. Du må til Danmark dersom du velger Vordinggborg Kjøkken. De flotte bildene til inspirasjon gjør at innkjøp av kjøkkenløsning fra Danmark kanskje bør vurderes.

Her finner du et lite utvalg av de flotte løsningene fra Vordingborg Plus. Ønsker du hjelp til å designe ditt drømmekjøkken så kan du bestille løsningsforslag tilpasset din kjøkkenplass. Med over 1000 ulike skuffeinnsatser, avfallsløsninger og forslag til belysning skal du kunne lykkes i å skreddersy det kjøkkenet som passer best til din hverdag og behov.

2
Flott belysning under kjøkkenskapene gir lys til turkis plexiplate. Flislagte gulv og kjøkkenøy for koking og tilberedning av mat.

3
Kjøkken i høyglans hvitt og  innstikk av rosa gir et feminint uttrykk.

4
Kjøkken i brun høyglans med praktiske, brune, matchende fliser ved stekeoven.

5
Veggene er malt i lys lilla farge som passer godt til grå overskap, hvite skapdører og grå benkeplate. Godt med skapplass, inklduert stekeovn i naturlig høyde.

6
Et kjøkken av de større, med to stekeovner og en stor støpt peis som blikkfang. Skap med innebygget lys, downlights i taket og store lysegrå fliser på gulvet.

7
Åpne hyller på den ene veggen skaper litt mer rom. Massivt trebord for fine middager.

8
Kjøkken i brunt med hvite fronter på skap. Stekeovn og kjøleskap står plassert alene ved den ene veggen, servanten er montert på kjøkkenøyen.

9
Innebygde hyller på bakveggen med plass til oppbevaring. Store plexiglass slipper inn lys fra naborommet.

10

11
Stor kjøkkenøy med både stekovn og oppvaskbenk.

12
Passe skapplass i rød høyglans, stekeovn i benkehøyde.

13
Store kjøkkenskap med skapfront i mørkt tre. Morsom bruk av tapet på den ene veggen og matchende farge på den motsatte veggen. Mørke fliser i hele huset og store vinduer for å slippe inn dagslys.

14
Detaljer for smarte løsninger i skap og skuffer. Ta en tit på nettsiden, de har en egen seksjon for inspirasjon til smarte løsninger.

Kilde/bilder: Vordingborg Plus