Stash
It's all about the details
It's all about the details

Bøker om mat


Matbøker for deg som er interessert i å lage mat både til hverdag og fest. Mat og vin, sunne matretter, fisk, kylling eller kalkun. Bøkene får du hos Bokkilden og linkene fører deg direkte til boken som er omtalt.

8205324042
Chili Linda Doeser
Oppskriftene i denne boka viser hvordan chili brukes i matlaging fra Marokko til Singapore. Den har bl.a. oppskrifter på guacamole, chili con carne, thaigryte og vodka chili. Har register.
8275471486
Klassisk Conran Terence Conran +
Ekteparet Conran har samlet oppskriftene de selv liker aller best, enten det dreier seg om raske måltider, søndagsmiddager eller selskapsmat. Grunn-tanken bak oppskriftene er at den enkle maten ofte er best. Boken inneholder også nyttige råd om bruk av råvarer, mat tilpasset årstidene og valg av vin.
8205314365
Sunt Nina Dreyer Hensley
Kokeboken for deg som ønsker å spise sunt. Boka inneholder oppskrifter på sunne retter til frokost, middag eller kvelds. Du får oppskrifter på salater, grønnsakretter, supper, fiske- og kjøttretter og søtsaker. Har register
8205309744
Mat og vin Trond Moi, Toralf Bølgen, Toralf Hånes
Forfatterne har forsøkt å ta for seg alle de viktigste grunntyper råvarer. Her gis det konkrete forslag til hvilke viner som kan serveres, hvorfor ting passer sammen. både en reiseskildring, en oppskriftsbank og en porsjon vinlære. Det handler om å finne matens og vinens karakter.
8203225292
Med smak av fugl Finn Edvin Hansen; Kåre Vidar Pedersen
Boka forener mat, jakt og naturopplevelser. Samtidig blåses det liv i en del gamle mattradisjoner som mer eller mindre er i ferd med å dø ut. Her er det oppskrifter på gravet rypebryst, farsert orrfuglbryst, mandelpanert jerpe, marinert trostebryst i gelé og flere andre oppskrifter.
8205307156
Flørt Dagfinn Hov, Viggo Pedersen
Erotisk mat er ikke bare afrodisiaka. Den er lett, dekorativ og velsmakende. Oppskriftene i denne boken er derfor helt spesielt komponert og anrettet. Vakre, dristige bilder i farger og små erotiske tekster skaper den rette stemning.
8251617782
Spis meg! Rickard Waje, Bi Ericksson
Dette er kokeboken som tilbyr alt! Den kunstneriske utformingen, bildematerialet og tekstene gjør det til en opplevelse bare å nyte boken. oppskriftene som gir kulinariske opplevelser du sent vil glemme! En kokebok laget med kjærlighet til havet og dets mangfold av fisk og skalldyr.