Stash
It's all about the details
It's all about the details

Årringer, møbler fra naturen


Årringene er en norsk kolleksjon møbler produsert fra skog på Krosser gård. De kan brukes som stol, småbord, nattbord eller til pynt. Hver stubbe har sin egen historie, du kan telle årringer og gjenskape og fantasere over stubbens liv i skogen.

Fikk et tips om flotte møbler produsert fra Krosser Gård om møbler produsert fra egen skog! Flott alternativ og nydelig stash til hjemmet. Med Årringene kan du skape ditt unike miljø med et levende og spennende møbel. Hvert furutre er nøye utplukket og prosessen, før Årringen er klar til kunde, er lang.

Tre er et levende materiale -avhengig av temp-eratur og fuktighet vil stubbene kunne sprekke litt. Men ikke så mye at det vil gå utover den malte overflaten eller forringe det opprinnelige utseendet på stubben. Stubbene passer like godt på et sommersted som i et vinterhjem. De har evnen  til å se fantastiske ut enten du har et moderne, minimalistisk interiør eller en rikere og varmere stil.

Treet felles med motorsag, kappes, pusses, tørkes, pusses enda mer og til slutt malt. Årringene kommer i hvitt, grått og sort – ingen er like og er dermed i et variert utvalg av størrelser. Hver stubbe i Årringer-kolleksjonen er nummerert.

Årringene kan bestilles i høyde opp til 60 cm, med tilhørende topper i strikket ull. Du bestemmer om du vil ha en bred eller smal, høy eller lav stubbe. Ingen av stubbene er bebodd av insekter eller andre små, levende vesener.


Stubbene leveres i sorte, hvite eller grå sider med pusset overflate. Bunnen er utstyrt med gummi-knotter slik at stubben svever litt over gulvet. Alle stubbene er nummerert og utstyrt med en brodert label. Treet har en lang historie, og nå fortsetter den sammen med deg!

Årringene stubber føres i utvalgte interiørforretninger. De kan også bestilles direkte fra Krosser gård på post@krosser.no eller på telefon +47 414 25 767. Kontaktperson: Cathrine Glende. Morsomt!

Kilde/bilder: Krosser Gård