Stash
It's all about the details
It's all about the details

Decorate and welcome friends, Ella Doran


Morsomme serveringsbrett fra engelske Ella Doran. Liker design med humor og falt for disse fargerike brettene, hvor både de og mye mer kan bestilles på nett.

Ella Doran driver med mye mer enn serveringsbrett som blir presentert her. Fra innpakningspapir til pastaboller, hun har forvandlet hverdagslige gjenstander til designbevisst stash gjennom smart bruk av det fotografier, enten på egen hånd, eller kombinert med morsomme fotografier.


En herlig blanding av fotografierrødt.


Gamle platecover.


Illustrasjon med mat i fokus.


Grønne blader og nydelig lys fra solen i bakgrunnen.


Turkis, tekst og blomster.

Et bilde av blomsterengen når du serverer frokost? Besøk nettsiden (eller butikken) og finn mange produkter fra butikken til Ella i London. Hun har funnet flere designpriser og er stadig omtalt i media for sin genuine dedikasjon til design.

Kilde/bilder: Ella Doran