Stash
It's all about the details
It's all about the details

Photographer Alexander Van Berge

1
Alexander van Berge utviklet sin lidenskap for fotografi som tenåring i Amsterdam. Han tilbringer mye av sin fritid med å ta bilder av venner og fange steder og stemninger. Bilder av noen av verdens mest spennende hjem har dukket opp i magasiner og reklamekampanjer over hele verden.

Alexander Van Berge her sitert: “Arkitektur er alltid interessant, men arkitekter har tendens til å insistere på fullkommenhet når det gjelder fotografering av deres arbeid. Med interiør, derimot, får du en kombinasjon av formen på rommene og smak og personligheter av dem som bor i dem – og det er det som gjør jobben min så morsom”. Her er interiørbilder, og et lite utvalg av flotte fotografier han har tatt gjennom en lang karriere.
2
Nydelig setting i dette bildet og flotte pendler i taket. Taket har åpne vinduer for lys.

3
Utsikt til hagen fra sengen på soverommet.

4

5
Gedigen rød lampe skaper liv i stuen. Utsikten nytes fra stor sofa.

6
Liker lampene som gir lys til mørke kvelder uten at de hemmer utsikten.

7
Kjøkkenet er åpent og den flotte stigengir adgang til hemsen over kjøkkenbenken. I Amsterdam er husene smale og man bor i høyden istede for på store boligflater.

8
Her er veggene dekket med fotografier, tilsynelatende hengt opp tilfeldig. Bruk av ulike størrelser, farger og motiver skaper bildene et personlig inntrykk i gangen. Bruk av bilderammer med ulike farger liver opp.

9
Liker dette bildet med originale bjelker i taket og godt ivaretatt murvegg. Gamle møbler ivaretar stilen.

10

11
Bilde av en Jack Russell terrier, klart bildet tas med.

12
Leilighet over to etasjer, liker kjøkkenet og den åpne plassen mellom etasjene.

1
Mørke gulv og mørk tapet.

14

15
Har man liten plass så gjør som her og utnytt veggene i høyden. Med en liten stige når du alle skap og med planlegging så plasseres det du benytter sjelden øverst.

16
Uteplass med utsikt og tid for avslapning.

Kilde/bilder: Alexander Van Berge