Stash
It's all about the details
It's all about the details

Flotte kjøkken fra Arthur Bonnet

01
Den franske kjøkkenprodusenten Arthur Bonnet designer kjøkken og her har vi samlet noen eksempler på kjøkken til inspirasjon og som kan være akkurat det kjøkkenet som passer i din bolig. På nettsiden finner du også informasjon om forhandlere i Norge.

De kjøkken som presenteres fra Arthur Bonnet tilbys i mange ulike utførelser, fra hvit og sort høyglans til lyst og mørkt tre. Med praktiske og flotte detaljer er dette kjøkken du sannysn´ligvis vil være veldig fornøyd med.
1

En kombinasjon av mørkt og lyst tre. Røde detaljer gir liv til benkene.

2
Hvitt kjøkken med god plass for oppbevaring. Her er det også plass til gjester og kjøkkenet er  flott med brune vegger.

3
Sort kjøkken i høyglans med kjøkkenøy og frostede dører for oppbevarin av matvarer.

5
Kjøkkenøyen har også sitteplass hvor man kan innta frokosten eller er lite måltid.

Screen shot 2009-12-17 at 14.19.17
Detalj fra hvitt, glanset kjøkkenskap

6
Kjøkken i mørkt tre, kjøkkenøy med ovn og tilhørende vifte. En liten plass for avslapning til høyre i bildet, med masse puter og et varmt teppe.

7
Her er et nærbilde av den lille benken som er tilknyttet kjøkkenet.

8
Benken egner seg til flere formål. Du kan lese kokebøker, ta et glass vin, jobbe på bærbar maskin eller gjester som holder verten med selskap mens middagsmaten tilberedes.

9
Kjøkkenøy, bokstavelig talt. Hele kjøkkenet er plassert midt på gulvet, en ganske uvanlig kjøkkenløsning. Oppvaskbenk, oppvaskmasking, stekeovn og komfyr. her har man alt et kjøkken bør inneholde.

91
Rødt høyglans kjøkken med stål på veggen, smarte løsninger for oppbevaring av kjøkkenutstyr og flotte krydderhyller slik at du alltid har krydderet tilgjengelig.

92
Hjørneskap med roterende hyller gjør det enkelt å benytte all skapplassen.

93

94
Smarte løsninger for oppbevaring med skuffer som åpnes fra toppen. Her er det plass til det du benytter hyppigst under matlagingen. Brødristeren står i benken ikke på.

95

Kilde/bilder: Arthur Bonnet