Stash
It's all about the details
It's all about the details

Adore Home Magazine


Det australske mgaasinet Adore Home Magazine publiseres kun på nett. Magasinet ble etablert av designeren Loni Parker som skriver om interiør, reise, hoteller og omtaler både nye og etablerte produkter for desinginteresserte.

Adore Home Magazine presenterer mange flotte interiørbilder, intervjuer, fokus på arbeidsrom i dette magasinet. Her finner du nyttige  tips til praktiske og morsomme løsninger til alle rom i hjemmet. Ta en titt, kanskje finner du en morsom løsning som passer hos deg?


Rosa i paletten, med stilleben og puter ved benken.


Arbeidspult med innslag av festlige farger og praktisk hylle for å skjule printeren.


God plass til arbeid, stor bokhylle for oppbevaring og festlig dekor på veggen.


Bordet plassert ut fra veggen, de forrige var vendt inn mot veggen. Fargerikt teppe, liten bokhylle for oppbevaring og hylle med bilder på veggen. Praktisk når du har lyst til å endre litt på bildene. Ingen spiker i veggen og monteringen er enkel.


Hvorfor ikke lage ditt eget moodboard? Med bilder fra magasiner, avisutklipp, tekstilprøver, familiebilder, feriebilder og alt annet som inspirerer hengende over kjøkkenbordet. For inspirasjon og dekor.


Morsom og annerledes montasje på veggen. Innslag av rosa igjen her altså.


Praktisk med bokhyller i kjøkkenøyen. For oppbevaring av bøker og annet stash.


Nydelig tekstil og dekor.


Liker de duse fargene på putene i et ellers lyst interiør.


Herskapelige stoler trukket i samme tekstil som bordet.


Gull i tapet og gull i lampen ved sengen.


Think green, nyttige tips til grønne deatljer.


Deilig med uteplass i sommermånedene. Her med masse puter, kurvstol, stearinlys og flotte blomster. Her kunne jeg godt sitte og lese en god bok!

Kilde/bilder: Adore Home Magazine