Stash
It's all about the details
It's all about the details

Shabby chic tapet fra Hein Eek


Den nederlandske designeren Piet Hein Eek har designet tapet som illustrerer vegger av gammelt treverk. Spennende bruk av farger og ikke minst original design. Tapeten kan kjøpes i ulik fargeskala, nyanser og størrelse/bredde på treplankene.

Piet Hein Eek er en anerkjent designer fra Nederland, mest kjent for deaigntapet basert på unikt håndverk og unikt design. Bruk av gjenvunnede materialer har blitt anerkjent blant såvel private som av offentlige miljøer. Tapetene kan kjøpes via nettsiden Scrapwood Wallpaper.


Det er som han fra Stavanger som produserer bilder tatt av betongvegg og murvegg, samme fasinasjon og et ønske om å gjøre veggen til noe helt spesielt. Les mer om Concrete Wall.

Kilde/bilder: Scrapwoodwallpaper og Piet Hein Ek