Stash
It's all about the details
It's all about the details

Bøker til inspirasjon


Anbefalte interiørbøker til inspirasjon og glede. Med fokus på farger og fargevalg, nyttige tips og festlige løsninger. Kanskje trenger du tips til borddekking eller hvordan du henger opp kunst på veggene. Bøkene får du hos Bokkilden og linkene fører deg direkte til boken som er omtalt.

White Hot Tricia Guild
Oppfordrer oss til å finne vår personlige fargepalett. Hvordan være bevisst dine spontane og intuitive daglige fargeavgjørelser – også når det gjelder interiører. Bokas inndeling er basert på fargegrupper, og gir oss en mengde eksempler på hvordan de ulike fargene kan brukes i hus.
Kunst i hjemmet Karen Wheeler
Tips og råd til hvordan man kan innrede med kunst i hjemmet. Boken har ideer til riktig opphenging, innramming, valg av tekstiler og hvordan man kan kreere sine egne kunstverk, om lyssetting og riktig plassering i rommet.
The color design sourcebook Caroline Clifton-Mogg
Innføring i alle aspekter ved bruk av farger i hjemmet, fra det å velge riktig fargeplan til et bestemt rom til det å legge siste hånd på verket. Den gir råd om hvordan du kan få inspirasjon fra naturen, kunsten og historien, og overføre dette til ditt eget hjem.
Home Essentials Ros Byam Shaw, Caroline Clifton-Mogg m.fl.
Boken er en guide til hvordan du kan få mest mulig ut av boligen din. Den gir råd og tips om alt fra belysning og oppbevaring til gulvbelegg og valg av gardiner.
Håndbok i interiørdesign Caroline Clifton-Mogg
Boken inneholder ideer, tips og råd for hvordan du kan gå frem for å innrede eller fornye boligen din. Boken har praktisk lomme til prøver og utklipp, og plass til dine egne notater.
Choosing Colours Kevin McCloud
Boka presenterer mer enn 80 fargepaletter, som kan brukes som grunnlag for dekorasjon. Hver palett er satt sammen av fargeprøver med utgangspunkt i mange kilder. Velg den riktige fargen inneholder mer enn 700 fargeprøver, satt sammen til mer enn 80 utprøvde paletter i et spenn fra antikken til i dag.
Table Inspiration Emily Chalmers
Boka viser hvordan man velger de rette elementene for å pynte bordet, og tar for seg glass, dekketøy, bestikk, duker, lys og blomster. Den inneholder forslag til borddekking til 20 forskjellige anledninger, både barneselskap, lunsj og julemiddager.
Nytt og praktisk hjemme Elizabeth Wilhide 

Boken tar for seg hele huset, rom for rom, og presenterer hundrevis av ideer og løsninger for å skape et hjem som reflekterer din personlige smak og stil. Forfatteren tar for seg alle rom i huset og geleider leseren gjennom jungelen av stiler og smak. Med sjabloner.

Urter i hagen George Carter
Boken viser hagedesigneren George Carter hvordan planter kan brukes til å forandre et interiør og til å skape ulike stiler – rustikk, elegant og moderne. Hvordan planter kan brukes til å forandre interiør. Med planteoversikt som forklarer hvordan plantene skal stelles og beskriver ideelle vekstforhold.