Stash
It's all about the details
It's all about the details

Linker boligportaler


Linker til portaler og magasiner som holder deg oppdatert innen temaer som bolig, design, hage og interiør. Her er linker til  både norske og engelske nettsider som er verdt et beøk eller to. Inspirasjon i ulike former.

About home
The insight and perspective that our Guides bring to each area of interest is what makes the About experience much more enjoyable and interactive than other destinations.

Allt om bostad
Allt om Bostads idé är att presentera det totala utbudet av varor, tjänster och information inom området hus, hem och trädgård. Och att göra det snabbare, enklare och roligare.

Balanse
Norsk web med artikler om innredning, eget ekspert panel, linker. Nettsted for deg som er opptatt av interiør, butikker, innredningstips, tekstil, gardin, planter, miljø, livsstil, messer, kurs, Feng Shui, linker.

Better Homes & Gardens
Amerikansk, artikler, om mat, hage, hjem og interiør. Tips til innredning med program.

Bo Bedre Danmark
Magasin med omfattende, informativt nettsted. Artikler om design, arkitekter, designere, interiør, innredning, linker til eksterne nettsteder, oppussing, mat, stilguide, flere tester ..

Bo bedre Norge
‘Norges førende boligblad’. Publiserte artikler, test av stil, innredning, shopping, og bittelitt om mat oxo. Kultur, kjøkken, møbel og boligguider.

Bo, bygg og bolig
Norsk magasin og nettsted, nyheter, artikler, relevante linker, salg og leie av bolig, anbefalte fagfolk innen bygge-bransjen, boligjuss, bruktmarked, bestilling av brosjyrer med mer.

Boligfokus
BoligFOKUS, en markedsplass for boligtjenester på internett. Målsetningen og fundamentet for tjenesten er å kunne tilby en samlet og helhetlig oversikt over boligrelaterte tjenester – med et sentralt fokus på kvalitet og pris.

Boligtorvet
Dansk, med bl.a. tips om vedlikehold. Information der appellerer til ‘begge hjerne-halvdele’: ‘du-må-gøre-det-selv boligeiere’ lover og regler/ udførelses metoder, artikler om forårsblomster, trends, indretning.

Boligprosjekter
Nye boligprosjekter, hustyper og fritidsboliger i utlandet.

Boligzonen
Boligzonen er Danmarks nye boligguide. Hos BoligZonen finder du ikke alene ejendomme til salg. Du finder også anden boligrelateret information om alt fra forsikring til indretning af dit nye hjem.

Botorget
Norsk nettsted blant annet tips til oppussing, interiør, artikler, vedlikehold.

Byggern
Byggevarehus, her finner du det meste du trenger for å pusse opp, holde ved like og fornye din bolig.

Byggma
Byggma eier produksjonsbedriftene Fibo-Trespo AS, Huntonit AS, Sasmox OY og Scan-Lamps AS, samt salgsselskapene Huntonit AB i Sverige og Respatex Int. i England. Byggma er en mer komplett leverandør enn vi noen gang har vært.

Byggmakker
Byggevarehus, det du trenger for å pusse opp, holde ved like og fornye din bolig.

Byggstart
Et verktøy til glede for mennesker som ønsker å finne informasjon i forbindelse med oppføring eller kjøp av ny bolig, fornying av eksisterende bolig på en enkel og oversiktelig måte. Anbud.

Country Life
Has provided prestigious and unrivalled editorial coverage of Britain’s architecture, gardening, fashion and conservation for over 100 years to an extremely affluent audience.

Dulux
Inspirasjon til bruk av farger i hjemmet. Morsom og nyttig nettside som bør besøkes.

Energihuset
Hydro Texacos nye konsept, moderne boligoppvarming for boligeiere. Konkurransedyktige priser uten fordyrende mellomledd.

Enøk
Fokus på energibesparende tiltak.

Grønn Hverdag
Tilbud til den som vil ta miljøhensyn i dagliglivet, hundrevis av miljøtips på nett, telefon og papir, skreddersydde redskaper og metoder for privatpersoner, kommuner og bedrifter.

Home magazine
Amerikansk magasin med relevante artikler til hus, hjem, kjøkken og bad. Artikler relatert til hjemmemiljø, interiør og løsninger. Tips og løsninger, engelsk.

Homebase
Engelsk, gjør det selv, produkter. With 300 stores across UK, Homebase is never far away, no matter where you are. Find the store nearest you here.

Homes and gardens
Amerikansk interiørmagasin. Be inspired by beautiful homes. Guide to bathroom, romantic toile de Jouy, discover refreshing ideas for gardens..

Hometime
Home improvement, remodeling, and repair information. You’ll find project advice, behind -the-scenes info. and a variety of products to help you with all your project needs.

Hus, hjem og hage, klikk.no
Gir inspirasjon for både bolig, hus, interiør og hage. Informativt og nyttig, stort artikkelarkiv. “Det naturlige stedet å søke informasjon om alt som vedrører hus, hjem og hage”.

Huset og haven
Dansk. Inspirasjon til hus og hage. Linker til andre sider på nettet og artikler.

Hustips
Boligannonser.

Hyttetorget
Informasjonskanal for hytteinteresserte. Her finner du mer om ting til hytta.

IFI
Informasjonskontoret for farge og interiør, tips, magasin og trender, “gjør det selv”-tips, informasjon om farger, gardiner, vinylbelegg, maleteknikk, tepper, tapet. Mye om mye.

Inneklima
Kunnskapsbank om innemiljøspørsmål, spørsmål og svar og fordypningsstoff professor dr. med. Kjell Aas har samlet via prosjektet “åpen rådgivningstelefon” på Voksentoppen senter for barn med astma og allergi.

Inspiration
Inspirasjon til hjemmet, shopping, og nyttige artikler. Dansk kjede med 50 butikker.

Maxbo
Byggevarehus, det meste du trenger for å pusse opp, holde ved like og fornye din bolig.

Min Borg
Her finner du oversikt over leverandører, produkter og varemerker, samt åpningstider, kart og annen kontaktinformasjon.

Rom123
Magasin fra Hjemmet Mortensen. Boligrelatert stoff. Klikk.no

Skøna hem
Svensk magasin med nyheter, artikler, presentasjon av innhold. Sköna hem är Sveriges ledande inredningstidning. Ingen annanstans hittar du så många kreativa idéer och praktiska råd.

Sol.no bolig
Med blant annet tips til bolig, kjøp og salg, diskusjonsforum med mer.

Superkitchens
A web portal created and maintained by KraftMaid Cabinetry of Middlefield, Ohio, which holds the copyright for all of its contents. Our manufacturer partners include some of the most recognized leaders in each product category.

Vi i villa
Boligmagasin.

Vår bostad
Svensk magasin og nettsted med nyheter og tips, mat og vin, konsument tester. Vår bostad är tidningen och webb-platsen för dig som är intresserad av boende ur ett konsument-perspektiv.

HUSPRODUSENTER
Blink gruppen
Når dere skal gjøre husdrømmen til virkelighet, er det viktig å velge en samarbeids partner dere kan stole på. En samarbeidspartner som ordner alt dere har tenkt på – og alt dere ikke visste måtte gjøres. BLINK-gruppen ble etablert i 1967, under navnet ”Byggeringen”.

Block watne
Leiligheter, rekkehus eller eneboliger. For de som har eller ønsker seg egen tomt, er Husboken et godt hjelpemiddel der vi presenterer 36 arkitekttegnede boliger, i flere varianter og med forskjellige planløsninger.

Leca
Bygg i mur, glem vedlikeholdet i mange år. Mye av sjarmen ved murhus er at de ikke er samlebåndsprodukter. De er personlige og skiller seg fra mengden. Fordi det ikke er så mange av dem. Men også fordi mur er et produkt med enorme arkitektoniske muligheter. Stilrent og flott.

Hellvikhus
Fra å være en liten fabrikk ekspanderte virksomheten raskt, og som en av de første i landet, begynte Hellvik Hus med typehusproduksjon. Behov og krav har endret seg siden den gang, og vi har foretatt evalueringer i takt med disse forandringer.

Idehus
IdéHUS har vært på markedet i over 25 år nå. Siden starten i 1976 har vi bygd flere tusen hus over hele landet. Vi har tatt vare på de beste løsningene og gjort dem til utgangspunkt for våre mange modeller.

Mesterhus
Mesterhus Norge, er en del av Mestergruppen, med lang tradisjon og virksomhet med utspring i byggmestervirksomhet i Norge. Gruppen arbeider i dag blant annet med kjedekonsepter innenfor husbygging og byggevarehandel.

Nordbohus
Interiøret utgjør husets personlighet, og skaper følelsen av å ha “et hjem”. Finn din egen stil, og gjennomfør den. Vant Boligprodusentenes Nyskapingspris 2005 med “The Wall”, sammen med Lerche Arkitekter.

Norgeshus
Husleverandørkjede med 93 forhandlere. Hovedkontor på Melhus utenfor Trondheim. Varemerket Norgeshus er registrert og mønsterbeskyttet av Idecon AS.

Norhus
NORhuskjeden består av høyt kvalifiserte og kompetente virksomheter med lang erfaring innenfor byggfaget. Et hovedmål for oss er å hjelpe deg fra start til mål, fra drøm til ferdig hus, på en enkel og smertefri måte.

Sjødalshus
Livet gestaltar sig inte lika för alla människor. Därför är vår filosofi att skapa hus anpassade efter dem som skall leva där. Vi tror inte på standardlösningar, för det finns inga standardmänniskor!

Systemhus
Å sikre godt inneklima i det nye huset deres gir stor gevinst. Både for voksne og barn er et sunt og friskt inneklima grunnleggende for trivsel og helse. Systemhus- konseptet er bygget rundt idéen om friske hjem.

Trivselhus
Trivselhus är ett företag i Småland – var annars? Här finns en lång tradition och stora kunskaper när det gäller tillverkning av småhus.

Tyrolerhus
Med inspirasjon fra mellomeuropeisk arkitektur og ønske om å skape noe nytt på det norske byggemarkedet, ble det første Tyrolerhuset tegnet og bygget i 1974.

Willa Nordic
Det er en selvfølge at du som kjøper hus selv er med og bestemmer hvordan huset skal se ut. Både inn- og utvendig. Derfor har vi utviklet en prosjekterings- og byggeprosess som tar utgangspunkt i dine egne krav til form og funksjon.