Stash
It's all about the details
It's all about the details

Oppslagsverk

Nyttige oppslagsverk, verdenshistorie, skandinavisk design, interiør, unike hoteller med mer. Bøkene får du hos Bokkilden og linkene fører deg direkte til boken som er omtalt.

8251621127
Kritikerrost, med godt overblikk over verdenshistorien – fra de første menneskene og frem til vår tid, Japan i øst til indianerrikene i vest. Via mesopotamias sivilisasjoner, antikke Hellas og Romerriket, middelalderrenessansen og opplysningstid til den moderne, globaliserte verden. Kort sagt, den historien vi bør kjenne for å forstå den tiden vi lever i.
3822840912
Architecture Now Philip Jodidio
The creme de la creme of the most influential architects and architectural firms – the reference guide to contemporary architectural design. Here you’ll find famillar names, such as O. Gehry, Meier, Ando, Foster, and Starck, as well as a host of brilliant future stars.
3822821780
Scandinavian Design Charlotte Fiell, Peter Fiell
Boka presenterer over 180 berømte skandinaviske designere fra 1900 til i dag. Her kan du bli nærmere kjent med de mest omtalte designerne innen design- og møbel fra Norge, Sverige og Danmark.
8245807044
Velg riktig hund for deg Gwen Bailey
Presenterer mer enn 200 hunderaser, og deres gemytt, størrelse, pels, mosjonsbehov, forventet livslengde, personlighet, hva hunden opprinnelig ble avlet for og spesielle karaktertrekk. I tillegg beskrives det hva slags mennesketype som er den perfekte eier for de forskjellige rasene.
8205330026
Skandinavisk design Ingrid Sommar
Alle sider ved design og livsstil i Skandinavia, tilbake til de historiske kildene som har påvirket utviklingen av den skandinaviske stilen, eldre og nyere designprodukter som har bidratt til å gjøre den nordiske stilen så tiltrekkende. Klassisk og moderne design og dens innflytelse på resten av verden.
8204092881
City Living Bo Niles
I boken presenteres design og interiør fra 25 forskjellige hjem som alle ligger i en storby. Boken er delt inn i klassisk, stramt og enkelt, redefinert retro og uformell hjemlig stil.
8205312958
Skandinaviske interiører Magnus Englund, Chrystina Schmidt
Boka følger utviklingen av den skandinaviske stilen i arkitektur og design, den presenterer de viktigste designerne og deres arbeider, og tar for seg noen av Skandinavias mest egenartede og interessante boliger.
8251618630
Stolen Elizabeth Wilhide
Boka presenterer over 40 stoler som har blitt klassikere fra det 20. århundret, og gir samtidig en introduksjon til den enkelte designer og hans eller hennes øvrige arbeider. Stolene vises i stilriktige og samtidige interiører.
8205331847
Unike hoteller Herber Ypma
Boka presenterer hoteller som er unike og vidt forskjellig både når det gjelder interiør, arkitektur, beliggenhet og design. Fellestrekket er at de alle tilbyr unike opplevelser. Opplev unike hoteller du har råd til!
8279350314
Arkitekturguide for Norge Arne Gunnarsjaa
Kort riss av landets arkitekturhistorie. Deretter systematisk presentasjon av både eldre tiders byggverk og dagens arkitektur. Den er organisert i fem deler: Agder, Vestlandet, Østlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. Byggverk med lokal forankring, presentert innenfor en regional og nasjonal kontekst.
8275471826
Art Deco i Norge Kaare Stang
Boken presenterer eksempler på art deco fra perioden 1920-1939 i Norge, innen arkitektur, keramikk, glass, metall, plakater, bokomslag, maleri, skulptur, møbler, tekstiler og emballasje.