Stash
It's all about the details
It's all about the details

Planlegg baderommet med Comfort

07
Med Comfort kan du planlegge det nye badet ditt. De har utarbeidet en nyttig sjekkliste for å sikre at du har tenkt på alle vesentlige detaljer før du setter i gang.

Dette sier Comfort om bad
Det skal være enkelt og trygt å bygge nytt bad. Du vil ha en stil du liker, og en kvalitet du kan stole på. Badet skal vare og virke i mange år fremover, og det skal være både praktisk og sikkert.

Det er mye å forholde seg til av normer og regler, men det eneste du trenger å tenke på er hvordan du vil at badet ditt skal se ut. Alle vet hvor dyrt det er å renovere et baderom, så da vil du gjerne gjøre det så bra som mulig. Hos Comfort finner også forslag til stilvalg, og selvfølgelig ulike baderomsmøbler.

08

Sjekkliste
Skal rommet endre størrelse, vinduer blendes/flyttes, dør flyttes, ny våtromssikring kreves? Profesjonell hjelp kontaktes: Rørlegger, arkitekt, interiørarkitekt, snekker/tømrer, embranlegger, urer/flislegger …. slik fortsetter sjekklisten fra Comfort.

Budsjett
Sett opp et budsjett og hold deg til det! Husk at kostnadene for de “usynlige” produktene på badet ofte overgår de synlige som dusj, badekar, klosett, baderomsmøbler osv. Grunnarbeider som flytting av lettvegger, støping av gulv, legging av varmekabler, membran og elektriker/rørleggerarbeid tar brorparten av kostnadene før du i det hele tatt har fått hengt opp en flis.

3

Hvem skal benytte rommet?
Med småbarn i huset er det ofte praktisk med badekar. Et travelt yrkesaktivt par trenger kanskje å være på badet samtidig, da kan en dobbeltvask være en god løsning. Skal badet benyttes av små barn eller eldre bør det kanskje legges vekt på sklisikre detaljer.

Husk godt lys! Ønsker du et effektivt bad for et raskt morgenstell eller ønsker du bad for avslapping og meditasjon? Tenk gjennom hvordan du ser for deg et døgn på ditt nye bad og ta det med i planarbeidet.

14

Velg utstyr ut fra stilretning
Badekar kommer i forskjellige materialer, men i all hovedsak er moderne kar laget av acryl. Dette er ideelt fordi de er lette å montere, overfalten kjennes varm ut når setter deg ned (i motsetning til stålkar) og karet holder faktisk bedre på varmen i vannet.

bilde-41

Kilde/bilder: Comfort