Stash
It's all about the details
It's all about the details

Kommende balkongløsning?


Det nederlandske arkitektbyrået Hofman Dujardin lager spennende bygg med unike løsninger for bygging i smale, trange gater som det finnes mange av i Amsterdam. Med Bloomframe har de laget en unik balkongløsning som vi gjerne skulle hatt i Norge også.

Innovasjonen Bloomframe fra HofmanDujardin er ment å være en god løsning for kompakte bygninger og håndterer et av de mest tricky designproblemene, nemlig plass. Her er et vindu konstruert slik at når du åpner det så faller det ut og blir en balkong.


Vindusbalkongen Bloomframe er designet av den Amsterdam-baserte arkitektduoen Hofman Dujardin som har fått flere internasjonale utmerkelser. Se flere spennende arkitektoniske løsninger hos Hofman Dujardin.


Morsom fasade for uteliv midt i byen. Store balkonger som strekker seg ut fra fasaden og skaper flott uteplass. Kunne gjerne hatt en slik men man sitter kanskje på utstilling her.

I 2008 vant de Red Dot Design Award, og fikk i tillegg nylig prisen for beste produktet i kategorien “produkt som best forbedrer livskvaliteten” i Wallpapers* årlige Design Awards 2009.

Kanskje ikke så rart at man i Amsterdam, med sine smale gater og kanaler må tenke nytt i forhold til det å utnytte muligheter for å oppholde seg utendørs.

Kilde/bilder: dn.no