Stash
It's all about the details
It's all about the details

Borddekking til konfirmasjon


Tilbords har en egen seksjon med tips og inspirasjon til gjennomføring av en vellykket fest. De har tatt bilder av tre ulike festbord til inspirasjon. Du kan selvfølgelig bruke ideene til andre typer fest også.

Hos Tilbords kan du lese om dekking av vakre bord, planlegging av festlige anledninger, få kreative tips og gode ideer. Tilbords har her dekket tre uike bord til konfirmasjon, et tradisjonelt, et i rosa og et i blått. Skal du holde konfirmasjon så les gjerne artikkel om planlegging av konfirmasjon.

Ønsker du å shoppe hos Tilbords så finner du er oversikt over alle butikkene på nettsiden deres. I tillegg så finner du oversikt over alle produktene som selges, i tilfelle du er en av dem som bør planlegge for å unngå “overhandling”.

Kilde/bilder: Tilbords