Stash
It's all about the details
It's all about the details

Flott belysning fra Pallucco

1
Flotte lamper og pendler fra italienske Pallucco. Pallucco ble etablert i 1982 og har siden den gang utviklet designlamper både til gulv, vegger og tak. Palluco har knyttet til seg mange designere og utviklet spennende belysning.

Lampen Crinolina er designet av Susanne Philippson for Pallucco og er et lite kunststykke alene. Det definerende trekket på lampene er diffust med perfekt balansert orden av fylte og tomme seksjoner.

2
Uansett hvilken vinkel lyset er sett fra, ser det asymmetriske, men samtidig er det en perfekt sammensmelting av motsetninger.

3
Skjermen er i PVC og malt gull på innsiden, som reflekterer lyset og gjør rommet varmt og innbydende. Den er dekket med bomull Chintz på utsiden, som kommer i tre forskjellige farger (antrasitt grå, hvit og fiolett). Strukturen er i epoxy pulverlakkert stål.

4

5
Lampen Fortuny Rubelli, designet av Mariano Fortuny i 1985. For å feire har vi endret Fortuny å forbedre sine meget rene linjer. Med diskret elegant, men helt moderne bruk av hvitt, understrekes lampens iboende design. Lampen stråler i sølv,  i en kinetisk – futuristisk rytmisk sekvens, et klart tegn på en dynamisk tilnærming mot fremtiden.

6
Lampen Glow Square, designet av E. Franzolini & V. Garcia Jimenez. Lampen finnes som pendel, gulvlampe og bordlampe. Glow Square representerer utviklingen av lampedesign og tilfredsstiller alle krav. Lampen er 85x85cm.

7
Lampen Coral er designet av Lagranja Design. Av bildet ser man hvor navnet kommer fra. Coral er et utvalg av lamper med et unikt formet modulært element som minner om en gren av koraller og er produsert i sprøytestøpt polykarbonat.

Kilde/bilder: Pallucco