Stash
It's all about the details
It's all about the details

Morsomme stickers for kjøleskap

1
Originalhouse designer stickers du kan montere på hvitevarer som kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og vaskemaskin. I tillegg kan du montere matchende grafikk over kjøkkenbenken, som vist på bildet. Morsomt og dekorativt til kjedelige hvitevarer.

Spanske Originalhouse har en egen nettbutikk hvor du kan bestille ulike design: fra naturen, frukt og grønnsaker, blomster eller festlig grafikk. Montering skjer med magneter som plasseres fra toppen og ned. Du måler opp eksakt størrelse på flaten hvor du ønsker å montere mønsteret og sender det sammen med bestillingen, for å være sikker på at du får akkurat den størrelsen du skal ha.
2
Her er et mønster med natur, rødt, grafisk mønster til kjøl, oppvaskmaskin og vaskemaskin.

3
Disse er populære og på topp-10 listen over de mest kjøpte stickerne. Den sorte fungerer som en tavle hvor du kan notere avtaler, handleliste eller skrive noen bevingede ord til barna eller kjæresten. Stickers med kumønster er fremdeles populært.

4
Her er et lite utvlag fra naturen, valmuer, epletre og masse skjell fra stranden.

5
Store, røde tomater, grønne epler eller skiver med appelsiner er dekorativt på kjøkkenet.

8
Festlig design av en dame som nyter en Martini, retro i ulike mønster og farger.

7

Her er det montert et bilde av barn som er ute og leker på en lekeplass. Morsomt og personlig på kjøkkenveggen. I nettbutikken finner du over 100 ulike design. I tillegg så kan du sende inn private bilder av barna, kjæledyr eller morsomme mønster. Kanskje en morsom gave å gi bort i gave også?

Kilde/bilder: Originalhouse