Stash
It's all about the details
It's all about the details

Flott designpanel fra Wovin wall

1
Wovin Wall har utviklet dekor i 3D som skaper liv til både vegger og tak. Små avlange plater, fliser om du vil, i aluminium flettes inn i hverandre og skaper et mønster i 3d basert på ulike flettemønster. Modulene finnes i flere farger og kan settes sammen på ulike vis.

Wovin Wall har publisert bilder fra tidligere montasjejobber. Modulene kan brukes på vegger og i tak,  ensfargede, med farger i ulike kombinasjoner, eller montert slik at de skaper bølger. Her er noen flotte eksempler på bruk i restauranter, kontorer og butikker.

2
Plater i brunt og hvitt som ivaretar stedets bruk av hvitt og brunt i interiøret.

3
Lysbelagt design montert i taket, noe som skaper en spennende effekt i rommet.

4
Minimalistisk resepsjon dekket av hvite plater som er montert sammen i et mønster.

1
Bølgete paneler som er montert annenhver vei.

5
I dette hjemmet er det montert plater i lys trefiner, i taket og på veggen til høyre.

6
Tofargede plater, her i brunt og oransj, et retro preg.

7
Mørke brun vegg med innfelt mønster i platene, gir et asiatisk preg over veggen.

8
Hvit vegg som er lyssatt for å understreke mønsteret, fra en messestand.

9

Wovin Wall er etablert i Australia og har forhandlere i hele verden. Dersom du ønsker ytterligere formasjon om designplatene så kan du kontakte Bay Form i Danmark (bayform@c.dk) eller Steward DesignPanels i Nederland.

Kilde/bilder: Wovin Wall