Stash
It's all about the details
It's all about the details

Alternativ til tapet, Muraspec


Paneler med 3D-effekt er en av de nyeste dekorative paneler produsert hos Muraspec. De er populære og er et flott alternativ til ordinære paneler slik vi kjenner dem. Muraspec tilbyr et utvalg av eksklusiv design i ulike farger. mønster og motiver.

Muraspec er et selskap som har designet og produsert tapet for interiørbransjen i over 40 år. Navnet Muraspec er synonymt med høy kvalitet og service som er uten sidestykke. Med bruk av panel i 3D får du et helt annet uttrykk i interiøret enn når du bruker tapet. Flott også på møterom eller fellesareal.

Mange spennende farger og ulike effekter. Kanskje en av disse passer hos deg.Flott designpanel  fra Muraspec med ulike grafiske former. Jeg har gjerne en vegg dekorert med design fra Muraspec, kanskje på på kjøkkenet, i gangen eller ute. Sjekk Muraspec For nærmeste forhandler.

Kilde/bilder: Muraspec