Stash
It's all about the details
It's all about the details

Planning with 3Dbolig.no


Trenger du nyttig verktøy til planlegging av innredning, plassering av møbler eller skap til stue, kjøkken, soverom, bad, hjemmekontor eller barnerom? Med verktøy fra 3d Bolig kan du planlegge og innrede med utgangspunkt  i gitte mål og merkevarer som finnes i planleggeren. Og den er gratis.

Hos 3D Bolig kan du med enkle tastetrykk få tilgang til din egen boligplanlegger. Opprett dine egne prosjekter med utgangspunkt i mål fra rom du skal dekorere og planlegge. Enten det er nytt eller gammelt. Du finner også interiørkonsulenter som kan hjelpe deg i prosessen. Kanskje har du bare lyst til å prøve deg som interiørkonsulent?

Det finnes brukerveiledning dersom du ikke finner ut av hvordan du oppretter og lagrer de rom du har designet. I tillegg er det flere tips, blant annet hvordan du legger panel, tapetserer og tips til hvordan du planlegger rom.

Alle forslag kan lagres og senere printes ut. Kjekt når du skal gå til innkjøp av møbler til kjøkken eller baderom. I tillegg så hjelper det å ha med seg korrekte mål av rommet, med oppmåling av vegg og vindu.


Her er et eksempel på innredning av stue.


Her er plass til TV sikret, i tillegg til kontor i stua.

3D Bolig er en gratistjeneste til alle med interesse for bolig og interiør. Her kan du planlegge dine egne rom og bolig i ekte online 3D. Mange betydelige merkevarebedrifter innen møbel og interiør har valgt å presentere sine produkter i 3D bolig, til glede og nytte for tusenvis av norske boligeiere.

Lykke til med planleggingen av boligen eller rom, uansett om du skal renovere, pusse opp eller flytte til nytt hus eller ny leilighet.

Kilde/bilder: 3dbolig