Stash
It's all about the details
It's all about the details

Dtile fliser, praktiske detaljer


Morsomme detaljer fra Dtile med bruk av filser som former hele kjøkken, med buede fliser til vasken, praktisk oppheng til både verktøy, krydderplanter, kniver og håndklær. Her er eksempel fra en restaurant som har benyttet de fleste løsningene.

Nederlandske Dtile har designet fliser som ivaretar ulike funksjoner som er praktiske, planlagt til minste detalj og montert på fornuftige steder i forhold til bruksområde. Filsene kan selvfølgelig brukes også i andre rom enn kjøkken.


Flisene ligger på benken og har avrundede deler til vasken. Praktisk ved rengjøring.


Praktiske fliser for hengekroker hvor du kan henge nyttige verktøy. Flisene passer selvfølgelig like greit på badet som på kjøkkenet.


Ingen kjøkken uten plaster og gasbind i tilfelle uhell.


Fliser for å henge opp håndklær.


Praktisk for friske urter, tannbørsten eller shampoo..


Egne fliser for notater med kritt. Passer bedre på kjøkken enn et fuktig bda.

Flisene kan brukes over alt hvor det er behov for lett rengjøring. Vegger i gangen, i offentlige rom, det er kun fantasien som setter en stopper for kreative løsninger. På nettsiden dere finner du en oversikt over forhandlere i Nederland og Frankrike (Paris).

Kilde/bilder: Dtile