Stash
It's all about the details
It's all about the details

Wardrobes with Norwegian Elfa

elfa walk-in
Smarte garderobeløsninger fra Elfa for den som ønsker orden i sakene. Elfa har lenge stått for fleksibel og holdbar oppbevaring med fokus på skandinavisk design, med løsninger for oppbevaring på soverommet, i entreen, på barnerommet, i stuen, på kjøkkenet, kontoret og vaskerommet.

Med erfaring, kontinuerlig produktutvikling og en syvende sans for orden og system, skapes det sikre, slitesterke og fleksible system i nøye utvalgte materialer. Elfa har jobbet med garderober i over 60 år.

18

Oppbevaringsløsningene utnytter plassen maksimalt, er praktiske og samtidig så fine at du vil investere i dem. Løsningene egner seg både til skjult og åpen oppbevaring.

27

Alle løsninger er med utgangspunkt i “flettekurver!. Praktisk sier noen, andre er kanskje uenig. Flettemøsteret setter avtrykk på klærne i garderoben. Har du det problemet så legg et håndkle eller tilsvarende nederst i skuffen.

35

43

Solide og holdbare løsninger fra elfa. De tilbyr walk-in løsning for den som har plass nok og praktisk løsning for den med liten plass.

52