Get to know House Doctor

06
Danske House Doctor selger interiørprodukter med et snev av romantikk. Festlige vaser og serveringssett, dekketøy, små boller i flotte mønster gjør det til en fryd å dekke til party, frokost eller kunsj. Ta en titt i katalogen deres.

Danske House Doctor selger interiørprodukter med et snev av romantikk. Se flere bilder på nettsiden deres under kolleksjon. De selger både møbler, glassvaser, tekstilog potteskjulere for å nevne en brøkdel fra katalogen. Du kan shoppe produkter fra House Doctor i nettbutikken deres.

43
Flotte glassvaser, pyntepute og vinglass.

23
Glassvaser og oppbevaring, stilleben i vinduskarmen.

53
Vaser og stash for dekking av bord. De små brune bollene er søte.

1a
Bestikk, serveringsfat og diverse boller for oppbevaring og servering.

18
Bokstaver i ulike farger og fasonger, i tillegg til bilderammer i diverse farger.

33
Papirservice og et morsomme blomsterpotter kledd i innpakningspapir.

Kilde/bilder: HouseDoctor