Stash
It's all about the details
It's all about the details

Interior glass form Sprinz

1
Tyske Sprinz realiserer ideer i glass, både inne og ute. De designer glassdører og glassvegger til bruk i oppholdsrom, på kjøkkenet, som vegger i dusjen og for å skille mellom rom, romdeler. Bli inspirert i Sprinz verden laget av glass!

Interiørglass fra Sprinz finnes i mange ulike utførelser, gjennomsiktig, krakelert, farget og sotet. Glass kan brukes til mye spennende, de har publisert mange flotte løsninger fra monteringer på nettsiden så finn inspirasjon til bruk av glass i interiøret. Artikkelbildet viser bruk av glass montert over kjøkkenbenken.

3
Det er montert glassdører for å skille mellom ulike rom i boligen. Praktisk, dekorativ, støydempende og glasset viderefører dagslys til et rom uten vindu.

4
Rustikke vegger med en glassdør mellom ulike rom.

5
Montert glassdør mellom soverom og bad. Veggene i dusjen er av glass og det samme er varmeovnen montert på veggen.

6
Morsom montering av glassvegger i dusjen med montert grafikk i bakveggen.

7
Her er det brukt et annet bilde i bakveggen i dusjen. Dusjen er også plassert på en måte som er noe uvanlig i en ordinær bolig.

8
Festlige vegger i glass med samme mønster som i tapeten – i en annen farge.

2
Her er det montert en radiator (Supratherm) i glass. Du kan selv velge hvilket bilde du ønsker montert. Radiatoren tar minimalt med plass og er i tillegg dekorativ.

Kilde/bilder: Sprinz