Stash
It's all about the details
It's all about the details

Kitchens from Swedish Vedum


Svenske Vedum designer og produserer kjøkken, til inspirasjon for deg som planlegger nytt kjøkken. Alder er ingen garanti for visdom men det hjelper å ha jobbet med deisgn og uvikling av kjøkken siden snekkeren Viktor Lindberg startet firma i 1919.

Kjøkkenet brukes mer og mer som et oppholdsrom, et sted for ikke bare matlaging, men også for lekselesing, gode samtaler og hyggelige middagsselskap.Vedum jobber stadig med design og praktiske løsninger for å møte endrede krav til kjøkkenet.


Kjøkken med røde fronter, morsomt innslag i det øvrige interiøret. Hvitevarer i stål og noen åpne hyller for oppbevaring av det som brukes mest.


Kjøkkendører i mørkt tre og kongebålfliser over kjøkkenbenken, kombinert med hvitt. Utgang til balkong med hele vinduer innbyr til en frokost, lunsj eller middag “i friluft”.


Lilla dører, både åpne hyller og skap, en spiseplass ved kjøkkenøy.


Kombinasjon av ulike grønnfarger og en praktisk kjøkkenøy.


Detaljbilde fra et kjøkken i rødt, med skuffer og skap for oppbevaring, her også med flere åpne hyller for oppbevaring av det kjøkkenutstyr du bruker mest.


I dette kjøkkenet er det brukt mørkt treverk, en kjøkkenøy har fått selskap av et spisebord med plass til fire. Hyggelig med selskap mens maten tilberedes og kort vei til servering og rydding etter en god middag.

Kjøkkenøy og plass til å spise frokst, lunsj eller middag, gjøre lekser.

Kilde/bilder: Vedum